Stihl Viking MB 650.3 V Gazonmaaier
Viking MB 650.3 V Gazonmaaier
€699,00
Stihl Stihl

Viking MB 650.3 V Gazonmaaier

Artikelnummer: 63640113400
€999,00
€699,00
Incl. btw
€577,69
Excl. btw

Productomschrijving:

De Viking MB 650.3 V Gazonmaaier levert efficiënt en vlot werk in de tuin. Met een snijbreedte van 48 cm is deze machine ideaal voor grote grasvelden. Bovendien transformeert hij zich dankzij het multimes en het bijhorende mulch-hulpstuk tot een praktisch
Lees meer

Product informatie

De Viking MB 650.3 V Gazonmaaier levert efficiënt en vlot werk in de tuin. Met een snijbreedte van 48 cm is deze machine ideaal voor grote grasvelden. Bovendien transformeert hij zich dankzij het multimes en het bijhorende mulch-hulpstuk tot een praktische multimaaier, zonder dat je van mes moet wisselen. Het maaisel wordt dan fijn versnipperd en gelijkmatig tussen de grassprieten verdeeld waar het als meststof fungeert. De vario-wielaandrijving van de grasmaaier maakt het mogelijk om de snelheid aan persoonlijke maaigewoontes en aan de omstandigheden op het grasveld aan te passen. De maaisnelheid kun je bijvoorbeeld variabel regelen, terwijl het toerental van de krachtige Kohler-motor ook bij een snelheidsverandering constant blijft. Daarbij komen nog de centrale 7-traps snijhoogteverstelling en het ergonomische en in de hoogte verstelbare monostuur. Dat laatste maakt het bovendien eenvoudiger om de opklapbare grasopvangbox van 70 liter leeg te maken. De MB 650.3 V grasmaaier staat borg voor een maximaal comfort, zowel bij het klassieke maaien als bij het mulchen.

Specificaties

Gazons tot ...:m2
Maximaal hellingspercentage:%
Snijbreedte:cm
snijhoogte:mm
Mulchfunctie:
Grasopvangbox:l
Aandrijving:km/u
Motortype/accutype:
Cilinderinhoud:cm3
Nominaal vermogen:kW/Pk
Werktoerental:omw./min.
Gewicht:kg
Gegarandeerd geluidsniveau:dB(A)
Gemeten geluidsdrukniveau:dB(A)
Onzekerheidsfactor geluidsdrukniveau:dB(A)
Trillingswaarde:m/s2
Onzekerheidsfactor K:m/s2
Ecomodus:
Comfortabel stuur:
Opklapbare grasopvangbox:
Centrale snijhoogteverstelling:
Windvleugelmes:
Supersoftgrip:
Multimes:
Messenremkoppeling:
Maaiduur:
Uitneembare bedieningscontrole:
Toegang via de app:

Je beoordeling toevoegen


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »