Trilo Trilo Bladzuigwagen S4
Trilo Bladzuigwagen S4
€0,00
Trilo Trilo

Trilo Bladzuigwagen S4

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

De TRILO® S4 is verkrijgbaar met een zuigmond van 1,8 m, 2,1 m en 2,4 m. Deze zuigmonden zijn compatibel met de grotere modellen binnen de S-lijn. De S4 heeft een mechanische aandrijflijn die een reeks nieuwe krachtige mogelijkheden biedt, zoals het monte
Lees meer

Product informatie

De TRILO ® S4 is verkrijgbaar met een zuigmond van 1,8 m, 2,1 m en 2,4 m. Deze zuigmonden zijn compatibel met de grotere modellen binnen de S-lijn. De S4 heeft een mechanische aandrijflijn die een reeks nieuwe krachtige mogelijkheden biedt, zoals het monteren van een borstelmond, maaier-as, verticuteer-as, zware klepelas en een as speciaal voor evenementen- reiniging*. De handloopslang van 5 meter maakt het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken een fluitje van een cent. Dankzij de hoogte van het kipsysteem kunt u de laadbak bovendien legen in een aanhangwagen of op een vuilstortplaats. De TRILO ® S4 is de ideale partner waarmee u complexe schoonmaakwerkzaamheden toch eenvoudig kunt uitvoeren.

Specificaties

Werkbreedte:1,5 m
Reikwijdte handslang:6 m
Vermogen:35 - 70 pk
Laadvolume:3 m3
Aandrijving:Aftakas

Je beoordeling toevoegen


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »