Silky Houtzaag Takeruboy 240-18+10
Houtzaag Takeruboy 240-18+10
€104,00
Silky Silky

Houtzaag Takeruboy 240-18+10

€104,00
Incl. btw
€85,95
Excl. btw

Productomschrijving:

Vanaf nu beschikbaar: traditionele Japanse houtbewerkingszaag Takeru-boy. Het brede blad van de Takeru-boy, dat zorgt voor nauwkeurige en rechte zaagsneden, is voorzien van een zogenaamd 'Ryoba' blad met vertandingen aan beide kanten van het blad. De
Lees meer

Product informatie

Vanaf nu beschikbaar: traditionele Japanse houtbewerkingszaag Takeru-boy. Het brede blad van de Takeru-boy, dat zorgt voor nauwkeurige en rechte zaagsneden, is voorzien van een zogenaamd 'Ryoba' blad met vertandingen aan beide kanten van het blad. De ene vertanding is voor het normaal doorzagen van het hout, terwijl de andere speciaal voor het schulpen is. Beide vertandingen zijn in de bladdikte ingeslepen, er is geen tandzetting. Dit zorgt voor een dunnere zaagsnede in combinatie met meer precisie en een hogere zaagsnelheid. Het exclusieve ontwerp van de Takeru-boy, de enige zaag in de markt uitgerust met een "vlinder handvat", maakt het mogelijk dat de ruim 62 cm lange zaag (inclusief handvat) teruggebracht kan worden tot een lengte van 33 cm. Het handvat, gemaakt van aluminium profielen met rubberen handgrepen, bestaat namelijk uit twee delen die ingeklapt kunnen worden voor compacte opslag en bescherming van de tanden. De rubberen grepen absorberen de trillingen en brengen deze energie (zonder verval) direct naar het zaagwerk. Onlangs heeft de Takeru-boy de prestigieuze iF Product Design GOLD Award 2012 behaald in de categorie "industry / skilled trades". Deze designprijs werd uitgereikt tijdens de iF design awards in München, Duitsland. De Takeru-boy wordt zonder twijfel de nieuwe standaard onder de fijne houtbewerkingszagen. De Takeru-boy is verkrijgbaar in 2 lengtes (blad van 240, en 270 mm) en 2 vertandingen (18 per 30 mm of 24 per 30mm).

Specificaties

Staalsoort:Authentic Premium Japanese Steel
Bladlengte:240 mm
Vertanding:18+10 tanden per 30 mm
Afmetingen:570 x 65 x 21 mm
Gewicht:275 g
Kerf:0.85 mm
Radius:

Uw review toevoegen


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »