Service bij AGRI Tuinmachines

AGRI Tuinmachines is onderdeel van Kraakman B.V.: een full-service organisatie met 16 vestigingen in Nederland. Met ruim 90 jaar ervaring en kundige medewerkers staan wij voor en na uw aankoop voor betrouwbare service. Dit geldt voor zowel de particuliere als de professionele eindgebruiker.

Van heggenschaar tot gazonmaaier en van kniklader tot tractor. AGRI Tuinmachines is officiële dealer van kwaliteitsmerken zoals Stihl, John Deere, Honda, Tielbürger, AS Motor en Avant.

Met de beste merken doen wij ons best om u nóg betere service te leveren!

Kennis en vakmanschap

Onze medewerkers houden hun productkennis op peil met producttrainingen voor het geven van het beste aankoop- en onderhoudsadvies. Het vakmanschap wordt uitgebreid door het volgen van technische cursussen.

Deze bekwaamheid ziet u dan ook terug in onze klantenservice en bij het onderhoud van uw tuinmachines.

Plan uw onderhoud

Onderhoud verlengt de levensduur van uw tuinmachine en zorgt voor optimale prestaties. Voorkom verrassingen en zorg dat uw machine frequent wordt onderhouden. Maak daarom tijdig uw afspraak bij een van onze 16 vestigingen met professionele werkplaatsen.

Een greep uit onze servicewerkzaamheden:

  • Reinigen en smeren
  • Slijpen van messen
  • Winteronderhoud van gazonmaaiers
  • Reparatie werkzaamheden
  • Periodiek onderhoud van professionele machines

Service op locatie

De service van AGRI Tuinmachines gaat verder dan alleen online. Niet alleen op de 11 vestigingen, maar ook bij u thuis kunt u rekenen op betrouwbare service. De monteur komt indien gewenst bij u per service bus aan huis. Er wordt een diagnose gesteld en indien mogelijk zal het onderhoud of de reparatie ter plekke uitgevoerd worden.

Winteronderhoud van uw machine

Gaat uw (tuin)machine in winterslaap? Gebruik deze periode dan voor het uitvoeren van winteronderhoud voor bijvoorbeeld uw gazonmaaier. Uw maaier gaat hierdoor langer mee en u voorkomt stilstand tijdens het nieuwe maaiseizoen. Bovendien worden door regelmatig onderhoud onnodige reparatiekosten voorkomen en blijven de operationele kosten laag.

Naast het reguliere onderhoud wordt uw machine gecontroleerd op eventuele gebreken. Hieruit komt een vrijblijvend reparatieadvies voort en in overleg met u zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Het hele jaar scherp – messlijp service voor uw gazonmaaier

Niet alleen online zijn de gazonmaaiers van AGRI Tuinmachines ontzettend scherp, maar ook op uw gazon!

Althans, indien u de maaimessen regelmatig laat slijpen. Na verloop van tijd kunnen maaimessen bot worden, waardoor de maaikwaliteit achteruit gaat. Maak daarom gebruik van de messlijp service van AGRI Tuinmachines. Met gespecialiseerde slijpmachines op onze servicepunten bent u verzekerd van een scherp maaimes en een strak maaibeeld.

TIP: Deze slijpservice is makkelijk te combineren met uw geplande winteronderhoud.

Persoonlijk contact voor een passend advies

Komt u er online niet uit en heeft u behoefte aan een gedegen (service)advies? Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers via 085 – 08 01 902 of mail naar [email protected].

Leg uw vraag en situatie voor aan onze medewerkers en wij gaan samen voor een passende oplossing.

AGRI Tuinmachines: uw groenspecialist!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »