Disclaimer

Disclaimer

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van AGRI Tuinmachines en de geleverde diensten van AGRI Tuinmachines.

AGRI Tuinmachines behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

AGRI Tuinmachines besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid, onjuistheden of onvolledigheden voorkomen. AGRI Tuinmachines is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal AGRI Tuinmachines een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan, vallen onder het auteursrecht van AGRI Tuinmachines. Zonder schriftelijke toestemming van AGRI Tuinmachines is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

AGRI Tuinmachines aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en een door derden gehanteerd privacy beleid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »