Roberine F5 klepelmaaier
F5 klepelmaaier
€0,00
Roberine Roberine

F5 klepelmaaier

Stukprijs: €16,00 / Artikelnummer: 63507020103
Offerte aanvragen

Productomschrijving:

Het oer-Hollands kwaliteitsproduct Roberine is terug van weggeweest. Roberine biedt u verschillende oplossingen op het gebied van openbaargroen en sportvelden onderhoud. Voor zowel kooi- als klepelmaaimachines bent u bij Roberine aan het goede adres. Zij
Lees meer

Product informatie

Het oer-Hollands kwaliteitsproduct Roberine is terug van weggeweest. Roberine biedt u verschillende oplossingen op het gebied van openbaargroen en sportvelden onderhoud. Voor zowel kooi- als klepelmaaimachines bent u bij Roberine aan het goede adres. Zij zijn het eerste merk dat op de markt is gekomen met een vijfdelige klepelmaaier. Het grote voordeel van een klepelmaaier ten opzichten van een kooimaaier zijn de onderhoudskosten. Deze zijn vele male lager omdat het slijpen van maaiunits veel tijd en daarom geld kost. De Roberine F5 is voort gekomen uit vele jaren ervaring in het ontwikkelen en bouwen van maaimachines. Daarnaast is er goed geluisterd naar de vraag vanuit de markt, denk hierbij aan ‘ecologisch maaien’. Waarbij er minder gemaaid wordt maar het maaibeeld behouden moet blijven. Deze F5 zal u doen verbazen waartoe deze klepelmaaier in staat is! De maaikwaliteit is uitstekend en de verspreiding van het afgemaaide gras wordt perfect verdeeld over de gehele maaiunit. Hierdoor is niet alleen de maaikwaliteit voortreffelijk maar ook het maaibeeld. Dit komt door zijn sterke maaiklepels die speciaal ontwikkeld zijn om precies te maaien. Deze klepels kunnen na enkele maaibeurten eenvoudige geslepen worden waardoor onderhoud goedkoper is dan wanneer u de klepels constant moet vervangen. Een machine die verder qua afmetingen en besturing gelijk is aan de F5 is de Roberine R5. Het verschil tussen deze machines zijn de maaiunits. Bij de F5 zijn dit klepelunits en bij de R5 zijn dit snijcilinders. Dankzij de 5 onafhankelijke maaiunits volgt deze machine de contouren van het maaioppervlak als geen ander. Beide machines zijn uitgerust met de nieuwste (Stage V) motor die voldoet aan de strengste milieueisen. Ook aan de bestuurder is gedacht. Er is veel tijd gestoken in het ontwerpen van het bestuurdersplatform. Zo zijn de schakelaars van alle opties zijn erg eenvoudige te bedienen omdat de schakelaars zich op logische en ergonomische plaatsen bevinden.

Specificaties

Cilinderinhoud (cm3):
Motor:4 cilinder water gekoelde Yanmar Turbo Diesel met Interkoeler 46kW (63 pk) bij 2600 omw/min
Vermogen :2091 cc
Maaisysteem:twee hydraulische werkende vierwielaandrijving
Aantal maaiunits:vijf hydraulisch aangedreven klepelunits door plunjermotoren
Maaiunit configuratie:vaste klepelunit met 12 klepels, Ø 25 cm en looprol Ø 76 mm
Maaibreedte (cm):variabel van 75 - 345 cm
Hoogteverstelling (mm):25 mm tot 85 mm
Maaisnelheid (km/h):12 km/h, transport 25 km/h
Gewichtsoverdracht systeem:elektrisch bediend voor meer tractie door gewichtsoverbrenging van maaiunits op de wielen
Lengte (cm):310 cm
Hoogte (cm):cabine uitvoering 226 cm, ROPS uitvoering 231 cm
Wielbasis (cm):160 cm
Transportbreedte (cm):190 cm
Gewicht (kg):ROPS uitvoering 1960 kg, cabine uitvoering 2168 kg
Aandrijving:
Banden:
Afmetingen:
Draaicirkel:

Je beoordeling toevoegen


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »