Goupil G2 Elektrische bedrijfswagen
G2 Elektrische bedrijfswagen
€0,00
Goupil Goupil

G2 Elektrische bedrijfswagen

Stukprijs: €16,00 / Artikelnummer: 63507020103
Offerte aanvragen

Productomschrijving:

Met name door het prachtige, moderne, design, flexibele rijden en het gebruiksgemak is de G2 is de ideale partner voor uw korte trips. De G2 is goedgekeurd voor de weg en is in staat tot 600 kg te dragen. De G2 is comfortabel op alle terreinen. Door de
Lees meer

Product informatie

Met name door het prachtige, moderne, design, flexibele rijden en het gebruiksgemak is de G2 is de ideale partner voor uw korte trips. De G2 is goedgekeurd voor de weg en is in staat tot 600 kg te dragen. De G2 is comfortabel op alle terreinen. Door de aluminium cabine en stalen buizen platform, wat de G2 een unieke weerstand geeft, is hij een van de lichtste in dit segment. U profiteert van het ultracompacte formaat Om op de smalste manieren te bewegen is het ultracompacte formaat van 110 cm breed ideaal. Om het veiligheidsgevoel te optimaliseren zijn er standaard veiligheidsgordels aanwezig. Het dubbele remsysteem draagt ook bij aan een optimale veiligheid. In en uit een voertuig stappen was nog nooit zo eenvoudig als met een G2. De brede openingen en de ruimte aan boord maken het erg comfortabel. Het gebruiksgemak en de efficiëntie van de comfortabele uitrusting zijn allemaal goede redenen om over te stappen op de Goupil G2.

Specificaties

Actieradius (km):87
Laadvermogen (kg):600
Totale draaicirkel (m):4,5
Snelheid (km/h):
Volume (m3):

Je beoordeling toevoegen


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »